אחד הדברים החשובים ביותר לעסקים בכלל, ובמיוחד לעורכי דין הוא לבנות אתר מתאים. אתר יכול לעזור להגדיל את החשיפה של העסק ללקוחות פוטנציאליים, ליצור תדמית חיובית ברחבי האינטרנט, לקדם מכירות ובסופו של דבר לקדם את העסק. לעורכי דין האתר מהווה את החותמת התדמיתית של המשרד. בזכות האתר ניתן לשווק את המשרד באופן מוצלח וממוקד. בניית אתרים לעורכי דין צריכה להתבצע באופן מקצועי, לכלול אפיון ועיצוב מדויקים, התאמה לתחומי העיסוק של עורכי הדין, פנייה ללקוחות מתאימים ויצירת תדמית מרשימה למשרד.
מדוע כדאי לבצע בניית אתרים לעורכי דין?
בניית אתרים לעורכי דין עוזרת לשווק את המשרד ולחשוף אותו לכמה שיותר לקוחות פוטנציאליים. בעבר, על מנת לשווק עסק היו שתי אופציות. עסקים שלא היה ברשותם תקציבים גבוהים היו צריכים להסתפק בשיווק מפה לאוזן, מה שלא תמיד היה אפקטיבי. הדרך השנייה היה לעסקים בעלי תקציבים גבוהים וקשרים מתאימים דרכם היה ניתן לפרסם מודעה בעיתון, פרסומת בטלוויזיה או שלט חוצות ענק במרכזים גדולים. כיום המצב שונה. התפתחות הטכנולוגיה והאינטרנט הפכו את שיווק העסקים לעסק פשוט יותר שמצריך תקציבים פחות גבוהים. באינטרנט ניתן ליצור מוניטין חיובי וחזק למשרד עורכי דין וכך למשוך לקוחות ולקדם את העסק.
אתר האינטרנט הוא למעשה כרטיס הביקור הדיגיטלי שלכם. האתר עוזר ללקוחות ללמוד עליכם ולהחליט האם כדאי לפנות אליכם או למשרד אחר. לכן, חשוב מאוד שהאתר ייבנה בצורה חכמה ונכונה על מנת למשוך את הלקוחות אליכם. בניית אתרים לעורכי דין עוזרת גם למתג את המשרד. המשרד צריך לשדר מקצועיות ותדמית מרשימה. אתר שבנוי בצורה טובה עוזר לקדם את המשרד ולמתג אותו בפני הלקוחות שלכם.
בניית אתרים לעורכי דין זו משימה שמצריכה ידע וניסיון רב הן מבחינה מקצועית והן מבחינת עיצוב וכמובן התאמת האתר ללקוח, לתחום עיסוקו וכמובן לקהל היעד אליו הוא פונה. החשיבה והפיתוח בבניית אתרים לעור דין הם שונים מאשר בניית אתרים לצרכים אחרים ולכן כדאי לעשות זאת על ידי אנשי מקצוע שיודעים את העבודה ומתמחים בבניית אתרים לעורכי דין באופן ספציפי.
בניית אתרים לעורכי דין- אתר תדמיתי או אתר שיווקי?
בבניית אתרים לעורכי דין חשוב מאוד להבדיל בין אתרים תדמיתיים לאתרים שיווקיים. ההבדל המהותי בין שני הסוגים בא לידי ביטוי בעיקר בהיקף ובהתייחסות לכל פרט בשלב התכנון של האתר.
-
אתר תדמיתי
אתר תדמיתי הוא אתר קטן יחסית ותפקידו ליצור למשרד מוניטין חיובי ומרשים ברחבי האינטרנט וכך להוביל להרחבת מעגל הלקוחות. אתר תדמיתי הוא אתר שצריך לשדר חוזק ומסרים עמוקים ללקוחות. אתר כזה צריך להיות מאופיין בספציפיות, לכלול את תחומי העיסוק של עורכי הדין במשרד, לכלול פרטי התקשרות ומידע על צוות המשרד. כל משרד צריך אתר תדמיתי. בין אם מדובר במשרד קטן מאוד או במשרד ענק. האתר התדמיתי הוא הרושם הראשוני של המשרד בפני הלקוח והוא זה שיכול להניע את הלקוח לפעולה, כלומר לגרום להם לרצות ליצור איתכם קשר לפרטים נוספים. לכן, חשוב מאוד שאתר תדמית יהיה בעל אפיון מקצועי של העסק, עיצוב שמתאים לחזון העסק ולמיתוגו וכמובן יצירת חוויית משתמש נוחה ומהירה.
-
אתר שיווקי
אתר שיווקי הוא אתר שמטרתו להגדיל את המכירות של העסק ולהניב רווחים גבוהים יותר. על מנת להצליח במטרה הזו, על האתר השיווקי ליצור אצל הלקוחות אמון. האתר השיווקי צריך להעביר מסרים מדויקים וברורים, את הערכים של העסק ואת המסר שלו בצורה ממוקדת וברורה במיוחד. כמו כן, האתר צריך להעביר אצל הגולשים רגש וכך להניע אותם לפעולה. על ידי הוספת תוספים מיוחדים ניתן לשדרג את פעילות האתר ולמשוך אליו כמה שיותר לקוחות. אתר שיווקי צריך להיות משווק בדרכים השונות ותוכלו לבחור בין קידום ממומן לבין קידום אורגני באמצעים השונים- גוגל, הרשתות החברתיות ועוד.
יש לקחת בחשבון שהאתר השיווקי צריך תכנון מחושב מאוד, עיצוב באלמנטים שיווקיים, יצירת מקורות פנייה והנעה לפעולה שתגרום ללקוח לבחור בכם ולא במשרדי עורכי דין אחרים.
מה חשוב בבניית אתרים לעורכי דין?
בניית אתרים לעורכי דין מצריכה עבודה מדויקת וממוקדמת במיוחד. העבודה צריכה לעבור אחר כל השלבים הנדרשים על מנת לקבל תוצאה יעילה ואפקטיבית. שימו לב שאחד הדברים החשובים ביותר בבניית אתרים לעורכי דין הוא המיתוג של האתר שעוזר למשוך לקוחות.
חשוב מאוד שהאתר יספק לגולשים חוויית גלישה טובה, על מנת שהם ירצו להמשיך לגלוש באתר וגם לחזור אליו בהמשך. חוויית גלישה טובה מצריכה מהאתר להיות נוח לשימוש, ברור ומובן, מותאם לטלפונים ניידים ולא רק למחשבים, לספק גלישה מהירה ולהיות נגישה ללקוחות.
כמו כן, חשוב מאוד שהאתר ייצור עם הגולשים חיבור רגשי. על ידי חיבור רגשי, גורמים לגולשים להמשיך לגלוש ואפילו לחשוף את האתר ללקוחות נוספים. על מנת ליצור חיבור רגשי עם הלקוח ניתן להוסיף סיפור אישי על העסק או על עצמכם. לדוגמא, תוכלו להוסיף את הסיפור של פתיחת העסק ואיך בניתם אותו.
בניית אתרים לעורכי דין על ידי אנשי מקצוע
בניית אתרים לעורכי דין צריכה להתבצע באופן מדויק ולעקוב אחר כל השלבים הנדרשים על מנת להגיע לתוצאות הרצויות ולמשוך כמה שיותר לקוחות. לשם כך, מומלץ לבצע את בניית האתר על ידי אנשי מקצוע.
מדוע כדאי לבצע בניית אתרים לעורכי דין על ידי אנשי מקצוע?
עיצוב | עיצוב האתר הוא דבר חשוב ומרכזי מאוד בבניית אתרים לעורכי דין. האתר צריך להיות מעוצב באופן אלגנטי ולהתאים לקהל היעד ולתחום העיסוק של עורכי הדין במשרד. בבניית אתרים לעורכי דין העיצוב יהיה שונה לגמרי מאשר העיצוב של אתרים לפינוי בינוי. כל אחד מהם מצריך שפת עיצובית שונה שתתאים לעסק ולאפיון שלו. אנשי המקצוע יידעו להתאים את העיצובים כך שיהיו ייחודים, יתאימו לקהל היעד, למוצר וימשכו לקוחות. |
שיווק | על מנת שהאתר ימשוך לקוחות חשוב לשווק אותו נכון. השיווק יכול להתבצע ברשתות החברתיות, על ידי גוגל ועוד. אנשי מקצוע יידעו לשווק את האתר שלכם באמצעים המתאימים. |
נגישות | בבניית אתרים בכלל ובבניית אתרים לעורכי דין בפרט, חשוב מאוד להפוך את האתר לנגיש ולספק חוויית גלישה טובה. אנשי המקצוע יודעים מה הממשקים הנוחים ביותר עבור לקוחות ומה הופך את חוויית הגלישה לטובה עבורם. כך בזכות אנשי המקצוע תוכלו להנות מאתר נגיש, נוח, מובן, מושך ומהיר. |
ייחודיות | ייחודיות זה דבר חשוב מאוד. במיוחד בעולם העסקים. כאשר אתם ייחודיים זוכרים אתכם ובוחרים בכם. אתר ייחודי יכול להיות כלי מצוין למשיכת לקוחות ולהתעניינות מצידם במוצרים שלכם. אנשי המקצוע יעזרו לכם ליצור את הייחודיות שלכם. |
התאמה לטלפון הנייד בבניית אתרים לעורכי דין
אחד הדברים החשובים ביותר בבניית אתרים בכלל ובבניית אתרים לעורכי דין בפרט הוא להתאים את האתר לגלישה בטלפונים ניידים. אחוזי הגלישה באינטרנט מהטלפונים הניידים גדלו באופן משמעותי. למעשה, כיום רוב הגלישה באינטרנט מתבצעת דרך הטלפונים הניידים מאשר דרך מחשבים.
גוגל אימצה אלגוריתם חדש לטלפונים הניידים- פירסט. אלגוריתם זה מאפשר לכם להתאים את האתר שאתם בונים לטלפונים הניידים. אתרים שלא מתאימים לטלפונים הניידים מצליחים פחות באופן משמעותי מאתרים שעוברים התאמה לטלפונים הניידים. לכן כאשר מבצעים בניית אתרים לעורכי דין חשוב מאוד לתכנן את האתרים כך שיתאימו גם לטלפון הנייד.
בעידן של היום, אם אתה לא נמצא באינטרנט אתה לא קיים. כל עורך דין צריך אתר שיגרום לו לבלוט מעל המתחרים שלו, ויעזור לו באיתור לקוחות חדשים. ישראל היא שיאנית בכל הקשור למספר עורכי הדין, עם עורך דין אחד על כל 128 נפשות. ברור אם כך, שהתחרות בענף היא לא פשוטה. זאת הסיבה שעליכם לדאוג לאתר מקצועי ומעוצב היטב. כל מה שצריך לדעת על בניית אתרים לעורכי דין במדריך הבא.
בניית אתרים לעורכי דין – למה כל עורך דין צריך אתר?
נתחיל במעט נתונים כדי לסבר את האוזן:
- ע"פ דוח של חברתGLawBAL 1 מכל 128 אזרחים ישראלים הוא עורך דין.
- ישראלית היא שיאנית במספר עורכי הדין. לשם השוואה, בארה"ב הנתון עומד על עורך דין אחד ל-240 נפשות.
- עם עשרות אלפי אתרים בארץ, אתם צריכים למצוא את הדרך לבלוט מעל המתחרים שלכם.
- רוב הלקוחות כיום עורכים בירור באינטרנט לפני שהם רוכשים שירות או מוצר.
בניית אתרים לעורכי דין – להפוך את תנועת הגולשים ללידים
אתר אינטואיטיבי ונוח לשימוש יעזור לכם להפוך את הגולשים באתר ללקוחות שמכניסים כסף. לקוחות פוטנציאלים מחפשים שירותי עריכת דין ברשת מדי יום. כדי לבלוט מעל המתחרים שלכם, האתר שלכם צריך להיות מקצועי ומוקפד עד לפרט האחרון. אתר שיסומן על-ידי גוגל כבעל סמכות ימשוך אליו תנועת גולשים גדולה. מהו אתר בעל סמכות וכיצד משיגים אותה? מייד נסביר.
קראו עוד: שיווק עורכי דין
סמכות באינטרנט – מה זה אומר ולמה זה חשוב?
כדי להגיע לעמוד הראשון של גוגל, עליכם להשקיע עבודה רבה במלאכת קידום האתר. האלגוריתם של גוגל מציג בתוצאות הגבוהות אתרים שהוא מזהה כבעלי סמכות. בניית הסמכות לאתר דורשת השקעה לאורך זמן. כיצד האלגוריתם של גוגל מזהה סמכות? לאף אחד אין תשובה מדויקת, אבל על-פי ההשערות יש כמה גורמים שמייצרים סמכות בעיני גוגל: קישורים נכנסים מאתרים חיצוניים, תנועה ישירה של גולשים לאתר שלכם, תוכן איכותי ומקצועי כולל בלוג ומאמרים, עיצוב האתר בהתאם לחוקי גוגל, וכמובן השכלה והכשרה (חשוב מאד לפרט עליה ככל האפשר בעמוד האודות שלכם).
בניית אתרים לעורכי דין – איך לבלוט מעל השאר?
ראשית, הגדירו את השירותים שאתם מציעים בצורה ברורה והסבירו ללקוח מה הוא ירוויח אם יפנה דווקא אליכם. עליכם להסביר ללקוחות מה מייחד דווקא אתכם ואת המשרד שלכם, מה הופך אתכם לשונים מהשאר. אחת הדרכים הטובות ביותר לעשות זאת, היא לספק מידע בעל ערך לגולשים שלכם. אתר שיש בו מידע מקצועי ומאמרים איכותיים יגרום ללקוחות לזהות אתכם כעורכי דין מקצועיים, שכדאי לרכוש את שירותיהם. מעבר לכך, כפי שהסברנו קודם זה יועיל לכם מבחינת קידום הסמכות שלכם במנועי החיפוש. אין לכם זמן לכתוב מאמרים בעצמכם? השקיעו בכותב תוכן מקצועי שיעשה זאת עבורכם, רצוי שהכותב יהיה בעל ידע משפטי.
קראו עוד: מדוע בניית אתר לעורכי דין היא משימה מורכבת ומיוחדת?
כיצד להשתמש באתר שלכם כדי ליצור תדמית ייחודית?
חלק מהותי בבניית אתר מצליח לעורכי דין קשור למיתוג. עליכם למתג את עצמכם בכל האמצעים העומדים לרשותכם, כולל לוגו מעוצב שיופיע באתר ובכל הרשתות החברתיות שלכם. כדי לייצר תחושה של קרבה ואנושיות, רצוי לשלב פורטרטים מקצועיים שלכם ברחבי האתר. אנשים אוהבים לראות פנים, זה ממוסס את הספקות והחששות.
על מה חשוב להקפיד בבניית אתר לעורך דין?
כדי שהאתר שלכם יתפקד בצורה חלקה, יש מספר כללי אצבע שחשוב להקפיד עליהם:
ניווט פשוט באתר | באמצעות תפריט ברור שנמצא בראש האתר ותיבת חיפוש. |
גרסה סלולרית מותאמת | רבים מהגולשים שלכם יגיעו דרך הסלולר, לכן חשוב ליצור גרסה המותאמת למובייל. |
נוחות הקריאה | הקפידו לחלק לפסקאות קצרות את הטקסטים באתר שלכם. הדגישו את הכותרות בצורה ברורה, כדי שהגולשים ימצאו בקלות את המידע שהם מחפשים. |
זמן טעינה | חשוב שהאתר שלכם ייטען במהירות. הקפידו לכווץ את התמונות המופיעות באתר והימנעו מאלמנטים מכבידים כמו הנפשות ואנימציות. |
איזה עמודים צריכים להופיע באתר לעורך דין?
מלבד עמוד הבית, חשוב לכלול באתר שלכם עמוד אודות שבו תסבירו לגולשים את החזון והערכים שלכם. ציינו את ההשכלה והתארים שלכם. מלבד עמוד האודות, חשוב לכלול עמוד שמפרט על השירותים שאתם מספקים ועל תחומי ההתמחות שלכם. עמוד נוסף שחובה לכלול באתר לעורכי דין הוא עמוד יצירת קשר, כולל טופס לשליחת הודעה ודרכים נוספות ליצור עימכם קשר, כמו טלפון וכתובת מייל.
החשיבות של בלוג באתר לעורך דין
בלוג הוא כלי שיווקי נהדר שיכול לקדם את האתר שלכם באופן משמעותי. בעלי עסק עם בלוג שמתעדכן באופן שוטף, זוכים לתנועת גולשים גדולה יותר. בלוג משפטי יקדם את הסמכות של האתר שלכם. סביר להניח שהגולשים מחפשים בעיות משפטיות שונות בגוגל. מאמר עם תשובות לשאלות הללו, ימשוך את הגולשים להיכנס דווקא לאתר שלכם ובהמשך לשכור את השירותים שלכם. שימו לב, רצוי להימנע מביטויים משפטיים וניסוחים גבוהים מדי. השפה צריכה להיות מקצועית, אך פשוטה וברורה לקהל הרחב.
השתמשו בוידאו בלוגינג כדי לקדם את עצמכם
דרך נהדרת לשווק את עצמכם היא באמצעות סרטוני וידאו בנושאים משפטיים. את הסרטונים תוכלו לשלב באתר שלכם, ולעלות לרשתות החברתיות, כולל יוטיוב. הסרטונים לא צריכים להיות ארוכים, סרטונים קצרים באורך של שלוש דקות ומטה יעשו את העבודה. סרטוני וידאו מנגישים לקהל הרחב מידע מקצועי באופן פשוט. בנוסף, סרטוני וידאו מקדמים את האתר שלכם במנוע החיפוש. בסוף הסרטון חשוב לשלב הנעה לפעולה – הזמינו את הצופים ליצור איתכם קשר כדי לקבל עזרה משפטית.
כיצד לעצב נכון אתר לעורך דין?
לפני שאתם בוחרים סכמת צבעים לאתר, כדאי שתדעו: לצבעים שתבחרו יש אפקט פסיכולוגי על הגולשים שלכם. צבע יכול לעורר רגש בגולשים. גוונים כחולים ישדרו תחושה של ידע, ביטחון, הצלחה ואמון. לכן, משרדים רבים בוחרים בעיצוב עם גוונים כחולים. בחירה נוספת שיכולה להתאים לעורכי דין, היא עיצוב בגוונים של אדום. הצבע האדום מושך תשומת לב ומייצר תחושה של כוח ודחיפות. מעבר לבחירת הצבעים, חשוב להשתמש בצבעים עם קונטרסט גבוה, כלומר טקסט כהה על רקע בהיר.
השתמשו ברשתות החברתיות כדי לקדם את האתר שלכם
עורכי דין יכולים להפיק תועלות רבה מנוכחות דיגיטלית ברשתות החברתיות. דאגו להקים עמוד פייסבוק, טוויטר ועמוד לינקדין. השתמשו בסטוריטלינג כדי לשווק את עצמכם ברשתות החברתיות. הסבירו לגולשים מי אתם, במה אתם מאמינים ואיך תוכלו לעזור להם. אנשים מאד אוהבים לשמוע סיפורים אישיים. ספרו להם על המסע שעברתם כדי להפוך לעורכי דין. ספרו להם על המוטיבציה שמניעה אתכם לעסוק בתחום שלכם. השתמשו בתמונות שלכם כדי להעניק מימד אישי לסיפור שלכם.
בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין
על עסק חייב שיהיה לו אתר מקצועי אשר מנוהל היטב על ידי בעלי מקצוע. לא מספיק לפתוח את האתר אלא צריך גם לתחזק אותו, לדאוג לניהול מוניטין איכותי ולדעת איך להמשיך ולקדם או לשמור על הדירוג שלכם בגוגל. האתר שלכם הוא הפנים של העסק שלכם, ככל שתשקיעו יותר ככה תניבו רווחים ולקוחות פוטנציאלים. בשביל לבנות אתר טוב צריך לעבוד מול גורם מקצועי אשר כחלק מעבודתו היא לתחזק את האתר, לקדם אותו ולדאוג לתוכן איכותי. האם אפשר לעשות את זה לבד?
תוכן איכותי הוא המפתח
בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין מחייב אותנו להעניק תוכן איכותי אשר מתוחזק על ידי בעלי מקצוע. למה שלא תוסיפו תכנים באופן עצמאי? יש 2 סיבות לכך שאתם צריכים אנשי מקצוע כדי לכתוב תוכן מקצועי לאתר שלכם. הסיבה הראשונה היא שאת הזמן שלכם אתם צריכים להשקיע בלקוחות שלכם ולא בתדמית העסק, זה התפקיד של בעלי המקצוע. מלבד לכך, הסיבה השניה נוגעת למילות המפתח. תוכן איכותי הוא חובה, אך בסופו של דבר גם יש השפעה על מילות המפתח הנבחרות. יש היום שיטות שונות לחפש מילות מפתח רלוונטיות, את מילות המפתח יש להכניס לתוכן האתר באופן זורם. האלגוריתם של גוגל בוחן את איכות התוכן שלכם, את מילות המפתח ובכך מקדם את הדירוג שלכם בגוגל.
אל תשארו מאחור
אין לכם אתר עד עכשיו? אתם מפסידים המון לקוחות. בעבר היינו יכולים לקבל עבודות מפה לאוזן, אך היום הדבר הרבה יותר מסובך. היום כל אדם אשר צריך עורך דין פשוט מקיש בגוגל "עורך דין עבור …" וכך התוצאות הראשונות שמופיעות הן יהיו אלו שיזכו בלקוח. התחרות היא מאוד גדולה בכל תחום שיש היום באינטרנט, לכן מקום מקצועי שבונה עבורכם אתר יידע לזקק את הנישה שלכם, את הייחודיות של השירות אותו אתם נותנים והדגש יהיה על זה. כמו כן, יש להתאים את קהל היעד שלכם בצורה הנכונה ביותר, לדעת איך האלגוריתם של גוגל עובד ולפעול לפיו.
איך נראה האתר שלכם?
כפי שציינו, בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין מחייבת אותנו להשתמש בתוכן מקצועי ואיכותי, אך לא מספיק תוכן איכותי כדי לקדם את האתר שלכם. מלבד לתוכן איכותי ומאמרי SEO עליכם לדאוג גם לאיך האתר שלכם נראה ועד כמה הממשק נוח לשימוש. יש היום הרבה אתרים אשר מעניקים לנו את האפשרות לפתוח אתר דרך ממשק כמו וויקס או וורדפרס. אתרים אלו בעבר היו נחשבים לבעייתיים מבחינת קידום בגוגל, אך היום ניתן לראות יותר ויותר אתרים כאלה בדירוגים הראשונים בגוגל. הבחירה בין לבנות אתר דרך ממשק מובנה או לבנות אתר מאפס תלויה בכם, בשני המקרים יהיה עליכם להיעזר בבעל מקצוע. עד כמה שזה נראה פשוט וקל לעצב אתר דרך וויקס או וורדפרס עדיין נדרשת מיומנות גבוהה כדי להפוך את האתר שלכם מסטנדרטי לפנומנלי.
הנגשת האתר למובייל
בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין אינה מספיקה רק עבור המחשב, אתם חייבים להנגיש את האתר שלכם למובייל. חשוב לדעת, האלגוריתם של גוגל בודק עד כמה האתר שלכם מונגש למובייל מכיוון שרוב השימוש באתרי אינטרנט היום נעשה דרך המכשיר הסלולרי. ברגע בו האתר שלכם לא נגיש למובייל באופן נוח ומקצועי זה ישפיע על הדירוג שלכם בגוגל. באתרים שציינו בעבר יש אפשרות להנגיש את האתר שלכם בלחיצת כפתור, אך זה לא מספיק. על פניו האתר שלכם יכול להיות נגיש עבור מובייל, אבל עליכם יהיה לוודא שזה באמת עובד כשורה. במקרים רבים הקישורים לא עובדים, או שלא נוח לקרוא את התוכן שלכם באתר.
דירוג גבוה בגוגל
על מה מתבסס הדירוג שלכם בגוגל ולמה קידום ממומן לא יעיל לבדו? בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין היא קפיצה לתחרות די גדולה. יש היום עשרות אם לא מאות אתרים רק בישראל שקשורים לשירותי עריכת דין. הדרך שלכם לייחד את האתר שלכם ולהגיע לדירוגים הגבוהים היא אפשרית עם סבלנות והשקעה. דירוג גבוה בגוגל הינו השלכות של כל מה שציינו עד עכשיו, תוכן איכותי, הוספת קישורים פנימיים וחיצוניים, SEO, עיצוב ונגישות. ברגע שכל חלק מהאתר עובד בצורה הרמונית ככה אתם תעלו בדירוג של גוגל בכל פעם. אבל העבודה לא נגמרת רק אחרי בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין, יש גם תחזוקה שאתם צריכים לקחת בחשבון. חברות רבות אשר בונות עבורכם את האתר יציעו לכם גם שירותי ניהול מוניטין ותחזוקה שוטפת של האתר על מנת שהוא יעבוד מהר, יהיה נגיש ויהיה פידבק לקהל שהוא מאוד חשוב.
מחיר בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין
כמה אתם צריכים לשלם עבור בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין? המחיר אינו גבוה, אך יש לו טווח רחב. תוכלו למצוא מקומות אשר יציעו לכם בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין עבור 2,500 ש"ח ותראו גם כאלה שידרשו לא פחות מ-6,000 ש"ח. המחיר תלוי במורכבות העבודה ואיך אתם רוצים שהאתר שלכם יראה בסוף. אין ספק שככל שתשקיעו יותר זה יבוא לטובתכם בטווח הארוך. בדרך כלל בניית אתר אינטרנט למשרד עורכי דין ייקח כחודש פחות או יותר, לא משנה אם מדובר על אתר מאפס או אתר דרך ממשק כלשהו. כחלק מהתהליך נדרש בעל המקצוע להכין תוכן מקצועי בשביל פתיחת האתר, לדאוג לדף אודות מסודר, קישורים לכתבות, דף פייסבוק או אינסטגרם, עיצוב האתר ויצירת קשר עם הלקוח.
איך מוצאים חברה מקצועית?
לא פשוט לאתר חברה מקצועית אשר תעניק לכם את כל החבילה כמו שהיא אמורה להיות. כאן זה נטו התפקיד שלכם, התפשרות על חברה בגלל מחיר יכולה לשאת השלכות רבות בעתיד. בסופו של דבר מדובר על השקעה לטווח ארוך שמטרתה העיקרית היא להכניס לכם זרימה של לקוחות חדשים לעסק. עליכם למצוא חברה עם ניסיון בכל התחום אשר קשור לבניית אתרים לעורכי דין, לדאוג לכך שלחברה יש ידע בנושא והיא יכולה להוסיף לכם תוכן וצבע לאתר. כמו כן, המטרה של חברה מקצועית היא לדעת לייחד אתכם, לא מדובר על עסקה על רגל אחת אלא עסקה מעמיקה ששני הצדדים צריכים להראות נכונות להפוך את העסק שלכם לזוהר ביותר.
תוכלו לבדוק איך החברה הסתדרה בעבר עם שירותי בניית אתרים, איפה האתרים שלה נמצאים היום. כאשר אתם רואים חברה אשר יש לה ניסיון רב והאתרים אותם היא בנתה מדורגים גבוה בגוגל זאת חברה שאתם תרצו ללכת איתה. אנחנו ממליצים להימנע מחברה אשר מציעה לכם סכומים נמוכים מדי, זה מחשיד. בניית אתר מקצועי הינה עבודה לא פשוטה ולכן ככל שהאתר מורכב יותר והתוכן הנדרש מעמיק יותר ככה המחירים גם עולים. מצד אחד אתם לא רוצים חברה שמציעה לכם מחירים נמוכים מדי (במיוחד שאין לה הוכחות על טיב העבודה שלה), מצד שני תמצאו חברה שעומדת בתקציב שלכם. השלב הראשוני הוא שלב הסקר בו אתם בוחנים את כל האפשרויות ומצמצמים בהתאם.
לסיכום
עם התחרות הגדולה בשוק עריכת הדין, חשוב לדאוג לאתר מקצועי ומוקפד. האתר הוא כרטיס הביקור שלכם, באמצעותו תשיגו לקוחות חדשים. הקפידו על עיצוב אלגנטי וממשק נוח באתר שלכם. ספקו לקוראים שלכם מידע בעל ערך, באמצעות מאמרים, בלוגינג וסרטוני וידאו. הדגישו את הסיפור שלכם באמצעות סטורטינלג, ספרו על הערכים שלכם ועל מה שמייחד אתכם מעורכי דין אחרים. לבסוף, דאגו לקדם את עצמכם באמצעות הרשתות החברתיות. הדרך מכאן לצמרת היא עניין של זמן.